Over Condoomwijzer

Één plek voor alles over condooms en veilig vrijen. Dat is Condoomwijzer. Informatief, overzichtelijk en onafhankelijk. De site is sinds 2011 in ontwikkeling met als insteek jongeren op praktische wijze te informeren over vragen als: "Hoe maak ik condoomgebruik aangenamer bij veilig vrijen?" en "Wat is er allemaal te koop?".

Een van de doelen is een eenvoudig en compleet overzicht te bieden van de specificaties van verschillende merken en typen condooms die in Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn. Voorbeelden van specificaties zijn de condoommaten (lengte, nominale breedte) en pasvorm. Door dit te combineren met achtergrondinformatie en praktische tips is een online informatiebalie ontstaan voor jongens die willen bepalen welke maat condooms comfortabel voor hen is en het best aansluit bij hun andere wensen. Omdat de kwaliteit van de gepresenteerde informatie centraal staat wordt er samengewerkt met diverse fabrikanten om condoomspecificaties actueel te houden.

Condoomwijzer verkoopt zelf geen voorbehoedsmiddelen maar toont wel een lijst van geselecteerde winkels die momenteel condooms in hun (wekelijkse) folderaanbieding hebben staan. Bezoekers die @Condoomwijzer volgen op Twitter zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Uw merk ook laten vermelden op Condoomwijzer?

Het beschikbaar stellen van specificaties geeft uw merk een uitgelezen kans om via onze website een breed jongerenpubliek te informeren over uw condooms. Er zijn op geen enkele wijze kosten verbonden aan de vermelding van uw producten. Neemt u contact op voor meer informatie. Het e-mailadres vindt u onder het kopje "contact" onderaan de website.


Informatie over o.a. deze merken

Durex MoreAmore Condomi Etos Pasante Billy Boy
My Size Kruidvat Idyl Euroglider RFSU Meer merken