Jouw ervaring delen

Deel jouw ervaring met Pasante Trim condooms en help andere jongens een keuze te maken. Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Alle ingezonden ervaringen worden eerst door de redactie bekeken om onregelmatigheden te voorkomen.

Alle velden moeten verplicht ingevuld worden.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd en wordt alleen door ons gebruikt om contact met je op te nemen in het geval er een probleem is met je ingestuurde ervaring.

Pasante Trim

Ander condoom?
1 2 3 4 5 Uitstekend
 
 
 
 
 

Maximaal 500 tekens, nog over:
 
Hoeveel kleuren (3) heeft de Nederlandse vlag?
 
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden.

Voorwaarden
1) Ik verklaar dat de inhoud van dit formulier gebaseerd is op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over dit condoom weergeeft. Ik heb geen persoonlijke of zakelijke banden met de fabrikant en er is mij niets aangeboden in ruil voor het schrijven van deze ervaring. Ik begrijp dat Condoomwijzer een zerotolerancebeleid hanteert wat betreft valse beoordelingen.

2) Ik ga er mee akkoord dat Condoomwijzer zich het recht voorbehoudt om ingezonden ervaringen te weigeren of er kleine opmaakaanpassingen in te maken voor de leesbaarheid. Door jou gegeven scores zullen nooit veranderd worden. Condoomwijzer is en blijft onafhankelijk.

3) Ik heb geen bezwaar tegen het feit dat ingezonden ervaringen in bezit komen van Condoomwijzer en naderhand niet meer op afroep veranderd danwel verwijderd kunnen worden.

Informatie over o.a. deze merken

Durex MoreAmore Condomi Etos Pasante Billy Boy
My Size Kruidvat Idyl Euroglider RFSU Meer merken