Condooms: eigenschappen per merk & type

In het onderstaande overzicht vind je alle eigenschappen van Wingman Standaard condooms, inclusief de maten. De specificaties komen via de fabrikant en worden regelmatig gecontroleerd.

Wingman Standaard

Ander condoom?
190 mm
56 mm Info
Extra dun (0.055 mm)
Recht
Glad
Neutraal
Transparant
Latex
Siliconen (niet-zaaddodend)
Extra veel glijmiddel
Ja
Condoom met applicator
Ja, dit zijn goedgekeurde condooms
Wingman Standaard

Ervaringen

Deel jouw ervaring!
5 sterren Score: 10
5 sterren
5 sterren
5 sterren
Met de applicator is het afrollen zonder plakkerige handen een positieve ervaring. Dat is een enorme verbetering. Het condoom voelt bijzonder comfortabel aan en het zit gelijk goed! Het extra glijmiddel draagt bij aan een gemakkelijkere penetratie. Samen met het extra dunne latex zorgt dit condoom voor een volkomen natuurlijk gevoel tijdens het vrijen. Je voelt eigenlijk niet eens dat je een condoom gebruikt en zo draagt het bij aan een plezierige en veilige vrijpartij. Topper eerste klas!
5 sterren Score: 9.7
5 sterren
5 sterren
4 sterren
Wat een super condooms! De latex voelt echt super zacht aan dus 5 sterren voor het comfort. Door de vleugels zijn ze heel snel en makkelijk af te rollen. En ook geen gehannes met het dichtknijpen van het tuutje want dat gaat bij Wingman dus vanzelf. Er komt nooit lucht in. Als het condoom afgerold is laat het hulpstukje vanzelf los. Ik kon ze met 1 hand omdoen en mijn vriendin ook! Wat ons betreft een aanrader!

Heb je dit condoom onlangs ook gebruikt? Deel jouw ervaring!

Wellicht ook interessant:
» Condoomfabriek Aardbei
» Condoomfabriek Sterk
» Pasante Sensitive

Nu nog groter! Condoomwijzer heeft informatie over in totaal 138 soorten condooms van maar liefst 25 verschillende merken. Bekijk hier het overzicht!


Informatie over o.a. deze merken

Durex MoreAmore Condomi Etos Pasante Billy Boy
My Size Kruidvat Idyl Euroglider RFSU Meer merken