Condooms: eigenschappen per merk & type

In het onderstaande overzicht vind je alle eigenschappen van Kruidvat Ultra condooms, inclusief de maten. De specificaties komen via de fabrikant en worden regelmatig gecontroleerd.

Kruidvat Ultra

Ander condoom?
210 mm
56 mm (in het midden: 52 mm) Info
Extra dun
Gevormd
Glad
Geurmasker
Transparant
Latex
Siliconen (niet-zaaddodend)
Extra veel glijmiddel
Ja
Geen
Ja, dit zijn goedgekeurde condooms
Kruidvat Ultra

Ervaringen

Deel jouw ervaring!
4 sterren Score: 5.7
5 sterren
2 sterren
2 sterren
Reactie van een meisje!!

Mijn vriend vhad geen last van het condoom, zat goed en je voelde er niks van. Jammer genoeg kreeg ik er later een allergische reactie van. Omdat er geen ingredienten lijst bij zat weet ik tot de dag van vandaag niet wat de allergische reactie veroorzaakte!
5 sterren Score: 10
5 sterren
5 sterren
5 sterren
Even een reactie van een meisje! We gebruiken Ultra wat dus eerst Feeling heette. Het is een prima condoom dat voor ons perfect is. Het afrollen doe ik en het geeft ons beiden een fijn gevoel. De naam Feeling treft ook goed. Tijdens het vrijen voel ik niet eens dat hij het condoom draagt; dat is wel eens anders geweest! Het ultra dunne condoom geeft me een intenser gevoel en daardoor voel ik me zeker. Als hij zijn orgasme heeft geeft het mij een veilig gevoel. en dat voor zo'n prijs! Super!
5 sterren Score: 10
5 sterren
5 sterren
5 sterren
Dit is mijn condoom geworden.Het extra glijmiddel voelt ook prettig aan bij het afrollen. Het stimuleert de erectie en tijdens het vrijen voel je eigenlijk niet dat je het draagt. Het superdunne condoom voelt als een tweede huid. Tijdens je orgasme merk je pas dat je het condoom draagt omdat het sperma warm rond je eikel stroomt. Het formaat van het condoom is ook bijzonder goed. Duurdere merkcondooms zitten lang niet zo comfortabel als dit condoom, Eersteklas aanrader dus.

Heb je dit condoom onlangs ook gebruikt? Deel jouw ervaring!

Meer van Kruidvat:
» Extra
» Ultra
» Secure

Wellicht ook interessant:
» IDYL Ultra
» Ritex RR.1
» Pasante Large


Nu nog groter! Condoomwijzer heeft informatie over in totaal 138 soorten condooms van maar liefst 25 verschillende merken. Bekijk hier het overzicht!


Informatie over o.a. deze merken

Durex MoreAmore Condomi Etos Pasante Billy Boy
My Size Kruidvat Idyl Euroglider RFSU Meer merken